Almere City O21 heeft na de overwinning van vorige week op ADO Den Haag, ook deze zaterdag weer weten te winnen. Dit keer stond Feyenoord thuis op het programma, die vorige week verloren van Groningen.

Beide teams speelde de eerste helft een leuke wedstrijd, maar tot doelpunten kwam het niet. Vlak voor rust was het wel raak. Door een grote blunder van de Feyenoord doelman wist Jeffry Puriël de bal binnen te stiften.

In de tweede helft kwam Feyenoord sterk uit de kleedkamer en liep het eigenlijk over Almere heen. Dit resulteerde al snel in een 1-2 achterstond. De Almeerders zetten vervolgens een tandje bij, waardoor al snel de gelijk maker alweer op het scorebord stond, door een doelpunt van Layee Kromah. Tien minuten later was het alweer raak voor Almere en maakt Ghilian Ilaria de 3-2. Hierna blijft Almere aanvallen en raakt Feyenoord telkens de bal kwijt als ze over de middenlijn komen. Dit resulteerde jammer genoeg niet in een doelpunt voor Almere. Op het einde krijgt Feyenoord nog wel 2 kansen mogelijkheden, maar weet City de overwinning binnen te slepen.

Almere City staat nu na 2 wedstrijden met 6 punten bovenaan de voorjaars competitie. Nummer 2 De Graafschap en nummer 3 N.A.C. hebben nog wel een wedstrijd minder gespeeld.

Overige jeugd uitslagen

Almere City FC O14 – FC Volendam O14: 0-4

SV Hoofddorp O16 – Almere City FC O16: 3-1

Almere City FC O17 – FC Dordrecht O17: 2-2

VVV Venlo O18 – Almere City FC O18: Afg