Almere City FC is op zoek naar nieuwe E-Sporters en organiseert daarvoor twee toernooien om die te scouten. Op woensdag 27 september en woensdag 4 oktober kan iedereen die 16 jaar en ouder is gratis deelenemen aan de FIFA23 toernooien om de nieuwe E-Sporter te worden die names Almere City FC deel gaat nemen in de e-Divisie.

Het toernooi op 27 september vind plaats in de kantine van FC Almere, die van 4 oktober in de SHARP Business Lounge bij het Yanmar Stadion. Vanaf 17:00 trappen de onderlinge wedstrijden af. De opzet van de competitie is een Single Elimination knock-out. Die begint met groepen, de winnaars daarvan gaan naar een knockout fase waarbij elke ronde bestaat uit 1 wedstrijd. Verlies je, lig je uit het toernooi, win je dan ga je door. Gespeeld zal er worden op de PlayStation 5 met FIFA’23, waar je kan kiezen uit Clubteams (geen FUT of landen teams).

Almere City FC is uiteindelijk op zoek naar 3 e-sporters, schop je het bij één van de twee toernooien tot de beste 8 spelers dan maak je kans om die plek in te vullen!

Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen: Win je een toernooi dan krijg je een merchandise voucher van 100 euro en 2 toegansgkaarten voor een wedstrijd naar keuze in de tweede seizoenshelft. De nummer 2 krijgt een merchandise voucher van 50 euro.

Ben je 16 jaar of ouder en wil je meedoen? Geef je dan hier op op de website van Almere City!