Almere City O21 heeft woensdag avond in eigenhuis een belangrijke stap gezet richting promotie naar de Tweede Divisie. In het eigen stadion wist het met 1-0 te winnen van Jong Volendam (O23). Enige doelpunten maker was Tijmen Wildeboer.

Almere City begon sterk aan de wedstrijd met een kans van Wildeboer. Hierna komt Almere wat meer onder druk en moet keeper Stijn Keller een paar keer in actie komen. Ook voor Almere komen er nog wat kansjes, maar echt spannend is de eerste helft niet.

Na de rust is het dan al snel raak voor Almere. De bal wordt rond de 16 veroverend van Volendam en Riley Reemnet geeft de bal af aan Tijmen Wildeboer, die de 1-0 op het score bord weet te zetten. De rest van de wedstrijd krijgen beide teams nog wel kansen op een doelpunt, maar gescoord wordt er niet meer.

Almere City O21 zet hiermee dus een goede stap. Zaterdag staat om 15:00 in Volendam de return op het programma. De winnaar over deze 2 wedstrijden speelt volgend seizoen in de Tweede Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het Kras Stadion en is gratis te bezoeken.

Foto: Almere City Fans
Foto: Almere City Fans