Je rekent er in maart eigenlijk niet meer op maar Almere City FC heeft vandaag een nieuwe speler gecontracteerd. Rajiv van La Parra tekent namelijk een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog een seizoen. De 31-jarige buitenspeler met veel ervaring in de Eredivisie en in Engeland tekent transfervrij in Almere.

Nederlandse voetbalvolgens kunnen Van La Parra nog kennen van zijn tijd bij SC Heerenveen, de club waar hij na een avontuur bij het franse SM Caen doorbrak. tussen 2011 en 2014 speelde hij 86 wedstrijden voor ’t Fean. Daarna vertrok hij transfervrij naar het engelse Wolverhampton Wanderers waar hij begon aan een avontuur in het Championship, het tweede niveau in Engeland. In die competitie speelde hij ook voor Brighton & Hove Albion en Huddersfield Town, waarmee hij ook 33 wedstrijden in één seizoen Premier League speelde.

Na een avontuur in Servie, Spanje en Griekeland is Van La Parra echter al een jaar op zoek naar een nieuwe club, die hij nu in Almere City FC heeft gevonden zo verteld hij op de clubwebsite: ,,Het begint allemaal bij ambitie en de drive om elke dag weer het beste uit jezelf te halen. Het verhaal van de club past daarom heel goed bij mijn verhaal. Ik zocht een club om weer aan voetballen toe te komen en de klik bij Almere City FC was er meteen. Als je ziet wat er hier allemaal gebeurt om als club elke dag beter te worden, dan kun je daar alleen maar ontzag voor hebben.”

Welkom bij de club Rajiv!