Almere City FC wist dinsdagavond niet de volgende ronde te halen in de KNVB Beker. De ploeg van Michele Santoni zakte ver onder de ondergrens heen en verloor uiteindelijk in blessuretijd met 2-1 van Kozakken Boys.

De ruim 80 meegereisde supporters zagen een slecht Almere City FC.

Almere City FC begon zwak aan het duel tegen Kozakken Boys, na 10 minuten schoot Receveur een bal op de rug van Vossebelt die vervolgens goed voor de voeten kwam van Ahmed el Azzouti die de bal achter doelman Chiel Kramer schoot. Na de openingstreffer wist Almere City FC weinig kansen te creeren tegen Kozakken Boys. De grootste kans voor City kwam vlak voor rust van Soleri. De Italiaan schoot 1 op 1 een bal over het doel.

In de tweede helft was het niet veel beter wat Almere City FC liet zien. Pas in de 80e minuut wist Stijn Meijer de 1-1 binnen te schieten na een vrijetrap van Francias. De meegereisde fans schreeuwde de ploeg naar de voorsprong maar deze bleef uit. Diep in de blessuretijd gebeurde het toch wat er 80 minuten zat aan te komen, Kozakken Boys kwam op 2-1 door wederom een doelpunt van el Azzouti. Voor die goal ging een grote fout van Kramer vooraf, die wederom geen goede wedstrijd speelde.

Almere City FC lijdt hierdoor alweer zijn derde nederlaag op rij. Aankomende vrijdag gaat de ploeg van Michele Santoni op bezoek bij Helmond Sport. Hopelijk wordt dat de omkeer en kunnen wij weer trots zijn op Almere City FC.