Almere City FC heeft maandag de tweede winter aanwinst van deze transferwindow bekend gemaakt. De Belg Milan Corryn komt transfervrij richting Almere en tekent een contract voor 1.5 jaar met een optie tot een volgend seizoen.

De 23-jarige Belgische middenvelder liet eerder dit seizoen zijn contract ontbinden bij het Poolse Warta Poznam. Milan Corryn is een middenvelder die 37 keer uitkwam voor de nationale jeugdteams van Belgie. Corryn is begonnen in de Jeugd bij Anderlecht maar tot een debuut bij de Belgen kwam het nooit. Hij vertrok naar het Slowaakse Trencin waarin hij in 74 duels 9 keer wist te scoren en 12 assist gaf. Vervolgend vertrok de 23-jarige Belg naar het Poolse Warta Poznan waar hij eerder dit seizoen zijn contract liet ontbinden.

“Milan is een multifunctionele speler, die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan. Daarnaast heeft hij in zijn tijd bij Trenฤรญn regelmatig op beide zijkanten als hangende buitenspeler gespeeld. Wij zien in hem een mooie versterking van de selectie.โ€ aldus technisch manager Johan Hansma op de clubwebsite van Almere City FC.