Vanaf aankomende vrijdag begint Almere City FC met een online voetbalcafé. Op het gebruikelijke tijdstip dat wedstrijden normaliter beginnen, 20:00, gaan de (digitale) poorten van de online kroeg open. Op de vrijdagavond kan je daar terecht om lekker te ouwehoeren met elkaar en en krijg je ondertussen ook de laatste nieuwtjes te horen van de club. Haal dus je favoriete snack en drinken in huis, een Ally Pale Ale met wat tijgernootjes bijvoorbeeld, en schuif komende vrijdag gezellig aan!

Die nieuwtjes krijg je van onder meer trainers, spelers en medewerkers van de club. Zo schuiven aakomende vrijdag directeur John Bes en hoofdtrainer Ole Tobiasen alvast aan. Zij vertellen dan meer over de huidigesituatie en de manier waarop de selectie fit probeert te blijven. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor vragen.

Zolang de wedstrijden niet gespeeld worden vanwege maatregelen omtrent het Corona virus opent het café wekelijks op de vrijdagavond zijn deuren. Lekker lullen over het spelletje, over bijzondere wedstrijden, over spelers uit het heden en verleden, alles waar je normaal over praat in de kroeg kan op de vrijdagavond bij de club.

Om ook aan te kunnen schuiven in het online café heb je alleen een apparaat met goedwerkende internetverbinding en webcam met geluid nodig. Rond 19:50 dropt Almere City een link op de social media kanalen waarbij je kan aanhaken. Daar is dan plek voor 99 mensen.