Almere City FC heeft vrijdag het nieuwe uitshirt gepresenteerd voor het seizoen 2019/2020. Het tenue heeft een nieuwe uitstraling sinds de club vanaf dit seizoen wordt gesponsord door INARIA. Vorige week presenteerde Almere City FC al het nieuwe thuisshirt.

Het logo komt als badge duidelijk naar voren op het shirt.
Foto: Almere City FC / INARIA

Grijs uitshirt

In tegenstelling tot de blauwe uitshirts wat we de afgelopen seizoen gewend zijn is het shirt dit seizoen donker grijs en speciaal ontworpen voor Almere City FC. Op het shirt zijn donkere zwarte banen te vinden waarin het logo van Almere City FC, de kiekendief naar voren in komt. Ook zal het shirt worden voorzien van een kraag witte kraag met twee knoopjes wat het shirt een retro-look moet geven. Achterop het shirt zijn de kernwoorden Jong, Eigenwijs en Ambitieus te lezen. Ook het clublogo komt duidelijk naar voren als badge in de orginele clubkleuren.

Inbreng Supporters

Het shirt is tot stand gekomen in overleg met een adviesraad onder enkele supporters, samen met Almere City FC hebben zij dit uitshirt uitgekozen.

De kernwaarden Jong, Eigenwijs en Ambitieus zijn te lezen achter op het shirt
Foto: Almere City FC / INARIA

Bestel het nieuwe uitshirt

Het uitshirt is vanaf nu te bestellen via de officiele website van Almere City FC en kosten 47.50 euro. De shirts worden half augustus geleverd.

Foto: Almere City FC / INARIA