Almere City FC organiseert aankomend seizoen een nieuw speciaal voor Flevolandse voetbalclubs een knock-out toernooi dat wordt gesponsord door Rixax. De Rixax Knock-out cup is een idee van Patrick Posthuma die afgelopen zaterdag op de bank zat als trainer van Team Flevoland in het oefenduel tegen Jong Almere City FC en tevens medewerker is van Almere City FC.

Echt Flevolands toernooi

De Rixas Knock-out cup is een voetbaltoernooi waar alleen Flevolandse clubs aan mogen meedoen. De ‘final four’ zal worden gespeeld in het Yanmar Stadion en voor de winnaar van dit toernooi ligt een mooie prijs klaar. Almere City FC is alle 27 voetbalverenigingen uit Flevoland aan het benaderen voor een knock-out toernooi. Een groot aantal deelnemers heeft al toegezegd mee te doen aan het toernooi.

Mooie prijs voor winnaar

De 27 voetbalverenigingen uit Flevoland kunnen zich deze maand nog aanmelden en eind augustus volgt de loting. Het toernooi zal in Januari beginnen. Voor de winnende vereniging ligt een mooi geldbedrag klaar en de vereniging mag een oefenduel op locatie spelen van de desbetreffende vereniging. Ook krijgt het winnende team een compleet verzorgd uitje.