Almere City FC speelt vrijdagavond de topper tegen NAC Breda. Aangezien er momenteel geen toeschouwers welkom zijn bij de wedstrijden organiseert Almere City FC een speciale avond voor de supporters. Met deze speciale avond wil de club een speciale boodschap brengen aan de supporters: “We missen jullie!”

De wedstrijd begint pas om 21:00 uur maar om 19:45 uur start de avond al met een online supporterscafe, dat wordt gepresenteerd door Jordy Haak. Vanuit het spelershome gaat Jordy Haak voorbeschouwen op de wedstrijd tegen NAC Breda met onder ander Ole Tobiasen en Teun Jacobs. Ook zullen er herinneringen worden opgehaald met oud-Almere City FC doelman Chiel Kramer die tegenwoordig in dienst is bij de Bredanaars. Xian Emmers zal ook aanschuiven om te vertellen hoe het nu met hem gaat.

Om 20:45 uur zal er op de facebookpagina van Almere City FC live worden geschakeld naar het veld, waar een mooie licht- en vuurspektakel aan de kijkers wordt voorgeschoteld. Dit wordt verzorgd door businessclubpartner TSR AV.

Om 21:00 uur begint de wedstrijd en is uiteraard live te zien op FOX Sports. Ook zal er weer een live radioverslag zijn op Easy 95.5 FM met commentaar van Jordy Haak. In de rust zal er een uitgebreide analyse worden losgelasten over de eerste helft, en na afloop zal er een speler worden geïnterviewd. Dit allemaal is alleen te beluisteren via Easy 95.5 FM.

Voor supporters die niet kunnen stilzitten tijdens de wedstrijd is ook gedacht. In de tweede helft zal er een quiz zijn waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Ook zal er tijdens de gehele wedstrijd een camera staan op stadionspeaker Tim de Vries.

En dit is nog niet alles! Almere City FC maakt de komende dagen nog een leuke verassing bekend voor de supporters.