Almere City FC O21 wist twee weken geleden algeheel landskampioen te worden van de beloftecompetitie door Feyenoord O21 met 1-0 te verslaan. Door het kampioenschap mag de O21 van Hedwiges Maduro zich nu opmaken voor twee promotie duels tegen Jong FC Volendam voor een plek in Jack’s League (tweede divisie).

Jong FC Volendam die dit seizoen uitkomt in de Jack’s League is geëindigd op de 11e plaats. Doordat de ploeg de laagst geklasseerde team is van de belofteploegen en lager dan de 10e plaats en rechtstreekse degradatie wist te ontlopen moet Jong FC Volendam nu nacompetitie spelen tegen Almere City FC O21.

De eerste ontmoeting is aanstaande woensdag om 20:00 uur in het Yanmar Stadion. De toegang voor deze wedstrijd is gratis. Voor het uitduel zet Almere City FC bussen in richting het vissersdorp. De busreis kost €11,-. Kaarten voor de bus zijn hier te koop. Supporteren die de ploeg van Hedwiges Maduro met eigen vervoer willen steunen zijn ook welkom. De toegang tot deze wedstrijd is gratis en dus dient alleen eventueel voor de bus te worden betaald.

De winnaar van deze tweeluik speelt volgend seizoen in de Jack’s League het derde niveau van Nederland. De verliezer komt uit in de beloftecompetitie.