Almere City FC heeft dinsdagmiddag bekendgemaakt dat het Jeredy Hilterman heeft overgenomen bij NAC Breda. De spits die een half seizoen uitkwam bij de ploeg uit Breda tekent een contract voor twee seizoenen met een optie tot een derde in Almere.

De werksituatie tussen Hilterman en NAC Breda werd onhoudbaar nadat de spits op het kampioensfeestje van FC Emmen aangaf spijt te hebben van zijn overstap richting het zuiden. Voor Almere City FC betekende dit de kans om Hilterman aan te trekken. De 24-jarige Hilterman had ook enkele aanbiedingen uit de Eredivisie op zak maar zag in Almere City FC de perfecte club voor hem om zich te ontwikkelen.

“Almere City FC staat bekend als een club in opbouw met fantastische faciliteiten. Het plaatje klopt voor mij en ik wil graag een aandeel hebben in de volgende stap van deze organisatie. Ik hoop met doelpunten en assists het verschil te maken.” aldus Hilterman op de clubwebsite van Almere City FC.

Almere City FC betaald wel nog een transfersom voor Hilterman en een heeft een doorverkooppercentage afgedwongen in de onderhandelingen met Almere City FC.