Almere City FC speelt vrijdagavond in het eigen Yanmar Stadion thuis tegen Jong FC Utrecht. Zojuist is naar buiten gekomen dat de wedstrijden uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie in Brabant dit weekend niet doorgaan in verband met het Corona-virus. In totaal gaat het om 3 Eredivisie wedstrijden en twee uit de Keuken Kampioen Divisie.

Almere City FC – Jong FC Utrecht gaat vooralsnog gewoon door en zal met publiek worden gespeeld. Wel zullen de spelers zoals opgedragen door de overheid geen handen schudden bij de opkomst.

Crisisoverleg

De clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie komen morgen samen met de KNVB bijeen voor een crisisoverleg. In Zeist zal worden gesproken of er voor aankomende speelronde nog meer aanpassingen nodig zijn. Zodra dit voor Almere City FC – Jong FC Utrecht het geval is zullen wij dit uiteraard melden op onze socialmedia kanalen.

De eerstvolgende wedstrijd voor Almere City FC is Brabant staat gepland op 3 april. Almere City FC speelt dan uit tegen FC Eindhoven. Op dit moment is het nog te vroeg om te zeggen of deze wedstrijd doorgaat.