Jong AZ zal op 16 september a.s. een “thuiswedstrijd” spelen tegen NAC Breda in het Yanmar Stadion. Vanwege de verwachte aantallen uit Breda die zullen meereizen met de ploeg, voldoet het trainingscomplex in Zaanstad waar jong AZ in het algemeen de thuiswedstrijden afwerkt niet aan de eisen.

AFAS Stadion onbespeeldbaar

Meestal wijkt jong AZ bij wedstrijden waar veel uitsupporters worden verwacht uit naar het AFAS Stadion in Alkmaar maar zoals jullie inmiddels weten is daar een maandje geleden het dak ingestort na een storm en dat het stadion voorlopig onbespeelbaar is. Het eerste van AZ werkt zijn wedstrijden af in het stadion van ADO Den Haag en Almere City FC helpt AZ in ieder geval de wedstrijd van jong AZ tegen NAC Breda in het Yanmar Stadion.

Meer duels van Jong AZ?

Of jong AZ meer wedstrijden zal afwerken in het Yanmar Stadion is op dit moment nog niet bekend. Persvoorlichter Perry Hendriks meldt het volgende aan Almere City Fans: “Vooralsnog richten wij ons op het succesvol maken van de wedstrijd Jong AZ – NAC. Maar er zijn zeker meerdere mogelijkheden als je naar de speelkalender kijkt

Kaartverkoop

De organisatie is die dag geheel in handen van AZ. Mocht je bij de wedstrijd aanwezig willen zijn kan je een kaart kopen via de officiële kanalen van AZ en NIET via Almere City FC.

Op 20 september komt jong AZ weer naar het Yanmar Stadion maar dan als uitspelend team. Almere City FC onvangt de ploeg uit Noord-Holland dan voor de competitie