Almere City FC is genomineerd om sportploeg van het jaar 2018 van Almere te worden. Ivar van Dinteren is genomineerd om coach van het jaar 2018 te worden. Het sportgala zal plaatsvinden op 27 febuari 2019 in het topsportcentrum van Almere.

Sportploeg van het jaar

Het eerste van Almere City FC is genomineerd om sportploeg van het jaar 2018 te worden van Almere. De ploeg is genomineerd omdat het vorig seizoen dichtbij promotie naar de Eredivisie was. Almere City FC gaat de concurrentie aan met Hockey Heren 1 van de Almeerse die zich wisten te handhaven in de Hoofdklasse en AviAir van Badminton vereniging Almere die zich wisten te plaatsen voor de finale van de Play-Offs van de landelijke titel.

Sportcoach van het jaar

Ivar van Dinteren is genomineerd om sportcoach van het jaar te worden. De huidige assistenttrainer en trainer van Jong Almere City FC is genomineerd omdat hij in de play-offs met jong Almere City FC wist te promoveren naar de Tweede Divisie. Andere genomineerde voor sportcoach van het jaar zijn Erik Staats van Badmintonvereniging Almere en Pasha Gademan van de Almeerse Hockeyclub

Jou stem telt!

Van 6 tot en met 17 februari kan jij stemmen op één van deze kandidaten. Dat kan door hier te klikken. Ook kan jij 27 februari aanwezig zijn bij de uitreiking in het Topsportcentrum, aanmelden hiervoor kan door hier te klikken.