Almere City FC is de laatste tijd druk bezig met samenwerkingen afsluiten met amateurclubs uit de regio. Vandaag is bekend geworden dat de club ook met Swift ’64 uit Swifterbant samen gaat werken. Beide partijen tekenen een convenant voor de komende 3 seizoenen.

Swift ’64 laat op hun website weten een mooie aansluiting te hebben gevonden met de profclub uit Almere. Zo passen de kernwaarden van de club goed bij elkaar. Almere City FC hanteert namelijk “Jong – Ambitieus – Eigenwijs” als kernwaardes, waar de 3e klasser “Passie – Plezier – Prestatie” nastreeft.

Naast deze samenwerking levert Swift met Florijn Diepstraten, Thim Verhoeven en Mark Veldman ook 3 spelers af voor Team Flevoland, een uniek samengesteld teams met spelers van verschillende amateurclubs uit Flevoland. Zij zullen tijdens de open dag op 3 augustus de tegenstander zijn van Jong Almere City FC.

Swift ’64 is niet de eerste club waar Almere City FC een convenant mee is aangegaan. Olympia uit Hilversum en DWS uit Amsterdam gingen Swift al voor.