Almere City FC gaat na de zomer weer zelf de horeca verzorgen in het Yanmar Stadion. De club heeft namelijk de samenwerking met hospitality  partner Yvey stopgezet.

In november van vorig jaar werd Yvey gepresenteerd als officiële partner waarbij zij alle horeca en andere hospitality taken op zich namen. Het Nijmeegse bedrijf en Almere City FC gingen toen een contract aan voor 3 seizoenen. Het plan was om de horeca naar een hoger plan te tillen. Tijdens ambassadeursavonden werd echter al snel duidelijk dat supporters niet tevreden waren over Yvey en met een aantal klachten kwamen zoals lange wachttijden of dat het bier op bepaalde momenten op was.

Tijdens een tussentijdse evaluatie heeft de club besloten niet meer verder te gaan met Yvey. De club zal niet op zoek gaan naar een andere externe partij en gaat de horeca zelf weer verzorgen. Dat wil Almere City gaan doen met een vaste groep medewerkers.

Met de uitbreiding van het Yanmar Stadion komen er tevens enkele horecapunten bij en zal ook onder de uit te breiden businessclub tribune een vast horecapunt komen. Deze punten zullen groter worden dan de huidige kiosken, met meer ruimte voor de medewerkers en wellicht voor veel supporters minstens zo belangrijk: grotere vaten bier.