Almere City Fans gaat beginnen aan z’n derde voetbal seizoen. Een idee dat bij de play-offs uit-wedstrijd tegen MVV een paar jaar geleden ontstond, was het begin voor een mooi platform dat nu al 2 jaar al het nieuws brengt rond onze mooie club. Op verschillende sociale-media kanalen zijn we zeer actief en natuurlijk kunnen wij onze mooie website niet vergeten. Almere City Fans is de plek waar je echt alles leest rond Almere City FC. Vooral positief en kritische wanneer wij dat nodig achten.

Het beheren van dit alles kost veel tijd en gaat verder dan alleen het snel schrijven van een stukje tekst achter de computer. Wij zijn bij al de belangrijke momenten van de club zo als spelers presentaties, belangrijke trainingen en natuurlijk al de wedstrijden. Dit alles doen wij met onze passie voor de club, op vrijwillige basis naast ons alledaagse werk. Omdat wij ook, net als de club zelf, stappen willen maken, is het na 2 jaar, tijd om het team te gaan vergroten. Waardoor wij samen Almere City Fans nog verder kunnen uitbreiden.

Daarom zoeken wij supporters die graag mee willen helpen bij Almere City Fans! Het gaat om o.a. het schrijven van artikelen, het maken van foto’s, het bij houden van onze Sociale media kanalen en we hebben nog mooie plannen voor de toekomst liggen.

Voorop staat natuurlijk dat je net als wij een Almere City supporter bent. Volg je een journalistieke opleiding? Dan is dit misschien wel wat voor jou, maar absoluut geen vereiste. Ook ervaring met WordPress is handig, maar niet per se verplicht. Alles is op vrijwillige basis en wij bieden dus geen stage plaatsen of vergoedingen aan.

Lijkt het je leuk om Almere City Fans te komen versterken? Stuur dan een e-mail info@almerecityfans.nl.