Normaal gesproken staat de FC in Almere City FC voor Football Club. Zondag 29 maart zal deze echter staan voor Family Club. Almere City speelt die middag al om 12:15 in eigen huis tegen Excelsior. Vele onder ons zullen voor het eerst een wekker moeten zetten om een wedstrijd van Almere City te bezoeken, maar tegelijkertijd is het een uitgelezen kans om met de hele familie, van jong tot oud, het Yanmar Stadion op te zoeken!

Het stadion gaat al om 10:45 in de ochtend open en rondom het stadion zullen er tal van activiteiten plaatsvinden. Zo staan er tafels met picknickkleden klaar omg ezellig met zijn allen te genieten. Tevens kunnen kids geschminkt worden in de kleuren van de club.

Een paar dagen later gaat de nieuwste James Bond film in premiere, een uitgelezen kans voor Ally om zich een spion te wanen. Ally, die dag ook bekend als Spion 0036, maakt tijdens de familie dag een spectaculair avontuur mee waarbij je op het puntje van je stoel zal zitten.

Je zou het bijna vergeten, maar Almere City speelt dan ook nog eens een mooie pot voetbal tegen Excelsior dat afgelopen zomer degradeerde uit de Eredivisie. Voor deze wedstrijd zijn al normale tickets beschikbaar. Binnenkort start de verkoop van speciale familiepakketten. Hou de website dus in de gaten!