Aankomende zaterdagavond (19 november om 20:00) speelt Almere City FC de laatste wedstrijd voor een korte WK onderbreking. Dan neemt Alex Pastoor zijn mannen mee naar MVV en daar kunnen alle supporters ook bij zijn. Sterker nog: Almere City FC betaalt de supportersbus naar MVV! Daardoor hoef je zelf alleen nog maar een wedstrijdkaartje a 7 euro te halen!

Vanaf nu kan je online een kaartje kopen voor de uitwedstrijd naar MVV, een buscombiticket (wedstrijdkaart + busreis) heb je al voor 7 euro. De bussen vertrekken om 16:15 (instappen vanaf 16:00) vanaf het Yanmar Stadion naar het zuiden van het land.

Almere City FC biedt in de bus drankjes aan voor €2,-. Het is toegestaan zelf iets mee te nemen voor de rit naar De Geusselt.

Wil je met de auto? Dat kan ook. Ook dan kost een kaartje 7 euro. Het omwisselbiljet dat je daarmee koopt kan je vanaf een uur voor de wedstrijd omruilen bij het uitvak van MVV.

Maak ook de reis naar Maastricht voor deze topper, MVV staat immers 3e, en steun de mannen zo vlak voor de WK-break! Tickets zijn te krijgen op tickets.almerecity.nl!