Voor het eerst in zijn historie zijn het komende seizoen 2020-2021 alle duels uit de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie live te zien op FOX Sports. Dankzij een gezamenlijk initiatief van de zender, de clubs en hoofdsponsor Keuken Kampioen kunnen alle supporters hun club rechtstreeks blijven volgen nu de stadions nog niet volledig toegankelijk zijn voor het publiek. De Keuken Kampioen Divisie start het nieuwe seizoen op 28 augustus.

De eerder gecommuniceerde berichten over spreiding van wedstrijden over verschillende dagen en tijdstippen, is een belangrijk gevolg van deze beslissing. Dit maakt het mogelijk om de live-uitzendingen te organiseren. De wedstrijden worden via de betaalzenders van Fox Sports uitgezonden in de volledige 1e periode van de competitie, en mogelijk ook voor de 2e periode. Hierover besluiten Coöperatie Eerste Divisie (CED), FOX Sports en KNVB in aanloop naar de 2e periode.

Dit is uiteraard ook goed nieuws voor alle supporters van Almere City FC. Nu het in de beginfase van het seizoen zeker nog niet mogelijk is om het Yanmar stadion volledig te vullen, biedt FOX Sports alsnog de mogelijkheid om geen minuut te missen van de competitiewedstrijden. Natuurlijk hoopt de club, de Coöperatie Eerste Divisie (CED), FOX Sports en de KNVB op een snelle terugkeer van de volle stadions, maar tot die tijd zullen we het met de beelden vanaf de bank moeten doen.