Mooi nieuws vanaf het Fanny Blankers-Koen Sportpark vanmiddag, een belangrijk deel van het huidige technische blok bij Almere City FC heeft hun aflopende contract verlengd! Hoofdtrainer Alex Pastoor en Technisch Manager Johan Hansma blijven nu tot de zomer van 2024 verbonden aan de club.

Hansma was afgelopen zomer de opvolger van Teun Jacobs en is sindsdien onder andere verantwoordelijk voor het samenstellen. De uit Marknesse afkomstige oud-profvoetballer voelt zich duidelijk goed op zijn plek in Almere en laat op de clubwebsite weten dat hij de club een nieuwe stap ziet maken: ,,Almere City FC is een enorm ambitieuze en sfeervolle club. De verwachtingen die ik had toen ik hier binnenstapte, zijn meer dan waargemaakt en er is een duidelijk doel waar wij gezamenlijk naartoe werken. Daarnaast heb ik veel vertrouwen in de samenwerking met Alex en algemeen directeur John Bes. Mijn gevoel is dat wij onder dit leiderschap een belangrijke nieuwe stap in de ontwikkeling van de club kunnen maken.”

Alex Pastoor was bij de komst van Hansma al even aanwezig in Almere en is sinds eind 2021 de hoofdtrainer van Almere City FC en boekt dit seizoen met zijn technsiche staf en spelers een resultaat waar je over naar huis mag schrijven. Hij is vooral te spreken over hoe iedereen binnen de club met elkaar omgaat: ,,Het werken in een ambitieuze omgeving geeft mij veel plezier. We geven leiding aan talentvolle spelers en stafleden, hetgeen mij veel voldoening geeft. De samenwerking aan de bovenkant van de organisatie met Johan en John verloopt zeer prettig en professioneel. Zo blijven we dagelijks werken aan de ontwikkeling van de club en de eerste selectie in, wat ik noem, een aangename prestatiesfeer.”

Met 36 punten uit 21 wedstrijden verloopt dit seizoen uitstekend. Het nieuws dat beide heren langer bij de club blijven is dan ook een goede stap!