Iedereen die bij Almere City FC rondloopt en met name Thomas Poll weet het al: Niemand is een grotere supporter van Thomas Poll dan de 6-jarige Ivy van Gogh. Na de publiciteit bij onder andere Omroep Flevoland waar Ivy Thomas mee uit vroeg stond de linksback vandaag zowaar in haar slaapkamer.

Waar de meeste meisjes posters op hun kamer hebben hangen van K3 of andere bekende zangers hangt er bij Ivy een poster van Thomas Poll. “Ik ben verliefd op hem. Omdat ‘ie zo knap is.” liet Ivy al weten voor de camera van Omroep Flevoland. Ook poseerde ze daar trots met het Almere City FC shirt dat ze heeft gekregen.

Op de publiciteit reageerde sponsor SenS direct al positief, die graag in contact wilde komen met de ouders van Ivy om haar een gesigneerd shirt van Poll te overhandigen. Maar het werd nog mooier. Thomas kwam deze zelf bij haar thuis signeren. En zo hing er niet alleen een poster van Thomas in haar slaapkamer maar stond de enige echte blonde verdediger er bij. Thomas kent Ivy goed en zoekt haar al vaak op langs het veld, ook heeft Etemadi Ivy al een keer het veld op meegenomen om een overwinning te vieren. Maar dat Thomas in de voorbereiding op zondag de tijd heeft gevonden om Ivy in haar eigen kamer te bezoeken is natuurlijk wel heel speciaal. Naast het bezoek hield Ivy er ook nog een knuffel in de vorm van een voetbalshirt aan over en een speciaal shirt, aangeboden door bekende sponsor van de club SenS Online Solutions. Het gaat namelijk om het shirt waarin Thomas Poll voor het eerst scoorde in het betaalde voetbal, eerder dit seizoen uit bij Jong AZ. Uiteraard signeerde Thomas het shirt ook nog even.

Helemaal verrassend is het niet dat Ivy al op zo’n jonge leeftijd een enorme supporter is van Almere City. Toen ze nog in de buik zat ging ze al mee naar de thuis en uitwedstrijden van de club. Zo zat moeders Lalenya Veldkamp 2 weken voor de geboorte van Ivy hoogzwanger in het stadion van Cambuur Leeuwarden nog Almere City FC aan te moedigen.

Mocht Thomas komende zondag nog een stapje harder lopen (als dat al mogelijk is) dan weten we nu allemaal voor wie hij dat doet.

Thomas Poll
Foto: Ron Baltus / Almere City FC

Thomas Poll

Geboortedatum:
28-08-2001
Geboorteplaats:
Amsterdam, Nederland
Posities:
Verdediger
62wedstrijden
3Doelpunten
7Geel
0Dubbel Geel
0Rood